Pihattopaikat hevosille

Tarjolla on muutamia pihattopaikkoja hevosille/poneille pienessä laumassa.  Kookkaassa pihatossa on kaksi isoa oviaukkoa, joten hevosten on turvallista liikkua.  Pihatosta on pääsy ympäri vuoden laitumelle / laajaan metsätarhaan.  Hevosemme ovat pääsäätöisesti ilman kenkiä.

Talviruokintakaudella hevoset saavat päivisin syödä vapaasti säilöheinää.  Heinähäkki on sijoitettu kauaksi pihatosta, jotta hevoset liikkuisivat mahdollisimman paljon.  Pihatossa on lämmitetty vesiastia.  Iltaruokinnan jälkeen hevoset suljetaan pienempään tarhaan pihaton yhteyteen. 

Kesäaikaan pihatto pidetään pimeänä, jotta se pysyisi ”ötökkä”vapaana.  Paikka sopiikin hyvin kesäihottumahevosille tai muuten ötököistä kärsville, sillä myös laidunalueet ovat avoimia ja tuulisia. Hevoset laiduntavat pitkälle syksyyn.  Tilalla on valaistu 20x40m ratsastuskenttä ja lähialueilla mukavia rauhallisia metsäpolkuja ja kyläteitä maastoiluun ja ratsastusseuraakin on tarjolla sekä tarvittaessa hevosten liikutusta.  Täysihoitohinta on 250 € / kk ympäri vuoden (sis.alv). 

Kysy lisää ja tule tutustumaan iloiseen mutkattomaan laumaamme! (Tällä hetkellä on vielä tilaa 1-2 hevoselle).