KESÄN 2018 OHJELMA

Rantakorven tilan maatilapäivät 2018

Rantakorven tila tarjoaa mukavaa tekemistä ja eläinten kanssa olemista kesäkeskiviikkoisin eri ryhmille ja eri teemoilla. Päivän kesto on 4h, klo 12- 16, sisältäen välipalakahvit/mehut. Mukaan mahtuu ryhmästä riippuen 5-10 henkilöä. Perhepäivään otamme noin 5 perhettä.

Ohjelmassa leppoisaa tekemistä ja olemista kesäisessä luonnossa, eläinten katselua ja hoivaamista, osallistumista mielenkiinnon mukaan myös tilan töihin, mukavalla säällä ollaan rantanuotiolla, ratsastustakin pääsee kokeilemaan. Toiminta rakentuu kesän kelin ja tilan sen hetkisten touhujen mukaan.

Maatilapäivät kesäkeskiviikkoisin

13.6. Lasten maatilapäivä (7-12-v), teemana hepat ja kepparit, 30€/hlö, kepparit ilmaiseksi 🙂                                                                                                                                          – Ratsastusta hepoilla ja keppareilla kentällä ja eväsretkellä, heppojen hoitoa.

20.6. perheiden maatilapäivä, 15€/hlö  tai60€/perhe                                                             – Hauskaa puuhaa eläinten kanssa ja maatilaympäristössä.

27.6. Ikääntyvien maatilapäivä, 50€/hlö, mahd. avustajat 10€                                                         –  Leppoisaa yhdessäoloa maatilaympäristöstä, eläimistä, pienestä puuhailusta ja herkuista nauttien.

4.7. Erityistä tukea tarvitsevien maatilapäivä, 50€/hlö, mahd. avustajat 10€                          –   Iloista yhdessäoloa ja puuhailua maatilan eläinten ja luonnon parissa.

11.7. Lasten maatilapäivä (7-12v), teemana kesäkaritsat, 30€/hlö                                                   – Kesäkaritsointi käynnissä! – Pienten karitsoiden halimista ja lammasaiheista puuhaa.

18.7. Perheiden maatilapäivä, teemana kesäkaritsat, 15€/hlö tai 60€/perhe                                                                                                                                                                      –  Kesäkaritsointi käynnissä!  – Pienten karitsoiden halimista ja lammasaiheista puuhaa.

25.7. Ikääntyvien maatilapäivä, 50€/hlö, mahd. avustajat 10€                                                          –  Kesäkaritsointi käynnissä! – Pienten karitsoiden halimista ja lammasaiheista puuhaa.

1.8. Erityistä tukea tarvitsevien maatilapäivä 50€/hlö, mahd. avustajat 10€                             –  Kesäkaritsointi käynnissä! – Pienten karitsoiden halimista ja lammasaiheista puuhaa.

8.8. Lasten maatilapäivä (7-12v) teemana seikkailupäivä maatilalla, 30€/hlö                             – Hauskaa ja jännittävää puuhaa maatilaympäristössä ja eläinten kanssa

15.8. Ikääntyvien maatilapäivä, 50€/hlö, mahd. avustajat  10€                                                          – Sadonkorjuun juhlaa, leppoisaa yhdessäoloa, puuhailua, luontoa ja eläimiä

22.8. Erityistä tukea tarvitsevien maatilapäivä  50€/hlö, mahd. avustajat 10€                        – Sadonkorjuun juhlaa, iloista tekemistä ja ystävällisiä eläimiä

29.8. Lampaasta langaksi, 50€/hlö.                                                                                                                 – Kokeilemme keritsemistä, karstaamista, kehräämistä ja huovuttamista –  ja nautimme lampurin eväät.

Avoimet ovet la  8.7. klo 11-15

  • Eläimiin tutustumista
  • Talutusratsastusta, 3€/lenkki
  • Tilan tuotteita myynnissä (lankaa, taljoja, säilykettä, makkaraa, karitsanlihaa pakkasesta)
  • Nuotiomakkaraa (tilan lammaswurstia) ja perunasalaattia.

Tervetulleeksi sinut toivottavat hepat, ponit, muuli, kissat, koirat, kanat, lampaat ja lehmät.